ЗАТВОРИ

close

За нас

Продукти и услуги

ПАРТНЬОРИ

Пол. ИНФОРМАЦИЯ

РЕСУРСИ

КОНТАКТИ

Вземи оферта

Телефон:

0700 800 80

Е-поща:

office@synergonenergy.bg

Адрес

ул. „Бачо Киро“ № 23, 1000 София, България

за нас

| Кои сме ние

“Синергон Енерджи” ЕООД е българска компания, създадена през 2014г. като търговец на електрическа енергия и координатор на балансираща група с лицензия № Л-430-15/06.11.2014 г. Дружеството е активен участник на свободния пазар и доставя енергия на над 7000 клиента – големи индустриални потребители, малък и среден бизнес.

Основните ни дейности включват търговия с електрическа енергия, както на Българския, така и на международните пазари, управление на ВЕИ производители, енергиен мениджмънт, оперативно планиране, координиране и управление на енергийни системи.

Нашата политика е да градим трайни партньорски отношения с клиентите си, като залагаме на стабилност, конкурентни условия и качествено обслужване с широк спектър от допълнителни услуги. Екипът ни от специалисти с дългогодишен опит е изцяло на Ваше разположение за анализи, консултации и съдействие във всички области на енергетиката.

Дружеството отговаря на редица международни стандарти за качество сред които ISO 9001:2015; ISO 5001:2011; BS OHSAS 8001:2007 и др.

„Синергон Енерджи” ЕООД е част от групата на „Синергон Холдинг” АД. С дългогодишен опит в сферата на търговията с енергийни продукти „Синергон Холдинг” АД е едно от водещите имена в бранша и сред десетте най-големи холдингови структури в България. Акциите ни се търгуват на БФБ и представляваме интересите на над 160 000 акционера.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Нашата гама от продукти включва гъвкави решения, според индивидуалните нужди на всеки бизнес.

Научи повече

Партньори

Градим и развиваме среда, в която нашите партньори създават устойчиви бизнес отношения помежду си.

Научи повече

ОФЕРТА

| Вземи индивидуална оферта

Научи повече, как може да получиш индивидуална оферта за доставка на електрическа енергия на свободен пазар и анализ на икономията.

offer